Not known Details About МЕРКЕЛВ специален доклад, адресиран до Европейската комисия, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов изложи постигнатото до момента относно “Десетилетието на ромското включване”:

Държа да отбележа, че бездомните кучета в България се радват на повсеместен безпрепятствен достъп, на който инвалидите могат само да завидят: вие можете да видите бездомни кучета пред Президентството, Министерския съвет, Парламента, в автобусите, че дори и в метрото. И не само това, бездомните кучета в България имат право да защитават частната си улична собственост, дори и без да са поставени в условия на неизбежна самоотбрана. Те имат право да правят това чрез ръмжене, хапане, разскъсване и убиване, като единствено трябва да се позоват на своята безмозъчност и благодарение мозъчността на редица лица от човешки произход, участващи в правителствени и неправителствени организации.

Подкрепата на вашия народ относно водената от нас мирна политика на нагнетяване на напрежението в тази зверска тиранична държава Иран, заробила не един народ през своето съществуване и пускала хиляди атомни бомби над мирното население на съседните й държави, единствено и само за собствено забавление, е особено ценна в този стратегически за налагането на демокрацията момент.

Но какво всъщност се случваше? Парите губеха своя смисъл, те ставаха излишни и ненужни. Те бяха изиграли своята роля, бяха дали своята дан в развитието на човечеството и им предстоеше да заемат своето място в музея на човешката история.

Ние се отказваме да ползваме собствения си мозък. Ползваме го по-скоро като склад за данни, отколкото като машина за анализиране на данни. На всички би трябвало да ви е ясно, че зад готово смлените заключения и оценки на дадена ситуация, които масмедиите ни предлагат, стоят огромни финансови средства и специализирани групи, които ги изготвят, така че да са лесно разбираеми и най-вече привлекателни за обществото, и то без съпротива да ги припознае като свои собствени.

Ще започна знаково, като санирам първо източната страна на Президентството, което да бъде един ясен знак към Русия, че вече нямаме нужда от нейните енергийни ресурси. Ще санирам северната част на Президентството, което ще покаже, че атомни централи вече не са ни необходими.

Днес, когато моят мандат като посланик във вашата прекрасна държава изтича, аз искам да поднеса моите благодарности за оказаното ми гостоприемство, както и благодарностите на целия държавен департамент и лично на държавният секретар г-жа Клинтън за трезвите политически решения от страна на българското правителство, на които станахме свидетели през последните седмици, и които подкрепяхме, подкрепяме и ще подкрепяме активно и click here в бъдеще.

ние може да сме изградили международна космическа кучешка станция “Лай”, а защо не и да сме пратили първото бездомно куче на Луната: “Една малка кучешка лапа на Луната, една голяма перспектива за бездомните кучета!”

П-П: Лично на запитването на оркестър “Климатик” за ползване на правителствения Еърбъс по повод турнето по представянето на новия им албум “Ромска интеграция” ги уведомяваме, че тъй като тяхното искане влиза в графа спешни по т.

Защо ги няма? Защото са глупави и не виждат всички предимства, които вашите управляващи ви втълпяват, че имате? Или има нещо друго? Това е „другото”, изложено в нашият доклад. На кого вярвате – на реалността, на очите и портфейлите си или на приказките на управляващите? С главите си ли мислите или с телевизорите си?

———————————————————————————————————–

Г-да капиталисти, Революцията чука на вратата ви! Вие се провалихте, благодарение на алчността и егоизма, които така упорито проповядвахте. Заслепени от парите и стремежа си към печалба на всяка цена, вие решихте, че народът е победен, че победата ви е гарантирана, че съпротивата ни е сломена.

Скоро по улиците ще кънтят скандиранията на стачкуващите, скоро синдикатите ще се възродят, а това което сте заграбили със хитрост и лукавство, чрез престъпване на закона или купуването му, ще ви бъде отнето, а вие ще бъдете хвърлени в затвора, където ви е мястото. Смърт на капитализма, Свобода на Народа.

Абсолютно логично избора падна върху Миролюба и тя пое тежкият финансов кръст на възложената и кауза. Още с пристигането си в гръцката столица, тя остана поразена от мащабността на анархията обзела страната и осъзна, че ще и трябва истинско чудо за да успее да отрази случващото се от всички гледни точки. На прага на отчаянието и изправена пред възможността да изпадне в депресия, тя потърси спасение и помощ в един от многобройните православни храмове в града и го намери в лицето на отец Лефтерис.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *